Marketingstrategie

Wij vertalen de missie van jouw bedrijf naar een gedegen online strategie

Kies voor de juiste groeistrategie gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data.


Exito Agency helpt jouw bedrijf de juiste inzichten te krijgen en een marketingstrategie te ontwikkelen waarbij optimale groei en prestaties mogelijk zijn.  Samen met ons strategisch team stellen we vast welke strategie past bij de identiteit van jouw bedrijf. 

De werkwijze

Onze werkwijze begint met het in kaart brengen van de missie van jouw organisatie. Wij kiezen voor een passende groeistrategie. Wij kijken welke KPI's passen in het meerjarenplan van jouw organisatie en vertalen dit naar concrete doelen binnen de strategie. Met het oog op de toekomst moet je soms ook achteruit kijken, wij duiken in de historie van jouw bedrijf. Door in de historie van het bedrijf te duiken brengen wij in kaart wat het klantgedrag is, wat voor data er in de loop der jaren verzameld is en hoe de huidige klantreis in elkaar steekt. Dit is een cruciale stap in het bereiken van jouw online doelen.

In het huidige digitale tijdperk waar er nog nooit zoveel merken, kanalen en online touchpoints waren dan ooit tevoren, zoeken wij uit hoe de ideale customer journey in elkaar zit, die effectief en meetbaar is en ook converteert. De opgestelde groeistrategie is vervolgens de routekaart voor de verdere samenwerking en een van de belangrijkste middelen tot online succes.

Audit uit laten voeren voor je huidige marketingstrategie of wil je een keer sparren met ons? Neem dan nu contact met ons op.


Want to start a project?

Klaar om impact te maken?

Oubaha Beheer

Mövenpick Hotels