The Body Clinic

1

/6

Offline en online hard groeien.

The Body Clinic is al 15 jaar een toonaangevende speler in de wereld van cosmetische behandelingen met botox en fillers. Hun ambitie was om door het hele land vestigingen te openen en hierdoor hun klantenkring te vergroten. Wij als marketing agency hebben The Body Clinic hierbij geholpen door het leveren van hoogwaardige marketingdiensten.

We zijn begonnen met het opstellen van een B2C-strategie en een contentstrategie om de doelstellingen van The Body Clinic te ondersteunen. Door middel van A/B testen hebben we verschillende eenvoudige contentitems getest om te ontdekken welke concepten converteerden naar fysieke intakes. Het organiseren van modellendagen was ook een onderdeel van de strategie om klantportretten te creëren.

Vervolgens hebben we de online advertentiecampagnes geoptimaliseerd om de harde conversies te vergroten. Door samen te werken met het marketingteam van The Body Clinic, hebben we de campagnes aangepast aan de doelgroep om een betere ROI te bereiken.

Diensten die wij hebben geleverd

— Marketingstrategie

— Contentcreatie (film/fotografie)

— Uitvoer en optimalisatie paid advertising

— Copywriting

Ben jij ook op zoek naar een marketing agency om jouw bedrijf te laten groeien? Neem dan contact met ons op via lisette@exito-agency.nl en wij helpen jou graag verder.

Want to start a project?

Impact maken?