The Body Clinic

1

/6

Offline en online hard groeien.

The Body Clinic is al 15 jaar een toonaangevende speler in de wereld van cosmetische behandelingen met botox en fillers. Hun ambitie was om door het hele land vestigingen te openen en hierdoor hun klantenkring te vergroten. Exito Agency heeft The Body Clinic geholpen door middel van verschillende marketingdiensten.

We zijn begonnen met het opstellen van een B2C-strategie en contentstrategie om de doelstellingen van The Body Clinic te ondersteunen. Exito Agency heeft A/B-testen uitgevoerd om verschillende eenvoudige contentitems te testen en zo te ontdekken welke concepten converteerden naar fysieke intakes. Modellendagen waren een onderdeel van de strategie om klantportretten te creëren.

Exito Agency heeft ook alle advertentiecontent geproduceerd die in de campagnes zijn gebruikt. Vervolgens hebben we de online advertentiecampagnes geoptimaliseerd om de harde conversies te vergroten. Door samen te werken met het marketingteam van The Body Clinic hebben we de campagnes aangepast aan de doelgroep om een betere ROI te bereiken.

De samenwerking met The Body Clinic heeft geleid tot een aanzienlijke groei, zowel online als offline. Exito Agency heeft geholpen om de doelstelling van The Body Clinic te realiseren om hun klantenkring te vergroten door vestigingen door het hele land te openen. De door ons uitgevoerde A/B-testen hebben ons in staat gesteld om te ontdekken welke contentitems het beste converteerden naar fysieke intakes. Dit, samen met het creëren van klantportretten tijdens modellendagen, heeft The Body Clinic geholpen om beter te begrijpen wat hun doelgroep nodig heeft en hoe ze daar het beste op kunnen inspelen.

Exito Agency heeft alle advertentiecontent te hebben geproduceerd die in de campagnes van The Body Clinic zijn gebruikt. Het heeft ons in staat gesteld om de campagnes te optimaliseren voor betere resultaten. Door samen te werken met het marketingteam van The Body Clinic hebben we de campagnes aangepast om een betere ROI te bereiken. Dit heeft The Body Clinic geholpen om hun groeiambities te realiseren en hun klantenkring verder uit te breiden.

Diensten die wij hebben geleverd

— Marketingstrategie

— Contentcreatie (film/fotografie)

— Uitvoer en optimalisatie paid advertising

— Copywriting

Ben jij ook op zoek naar een marketing agency om jouw bedrijf te laten groeien? Neem dan contact met ons op via lisette@exito-agency.nl en wij helpen jou graag verder.

Want to start a project?

Impact maken?