KOLL3KT

6

/6

Samen ondernemen in de wereld van menswear

Exito Agency heeft samengewerkt met KOLL3KT om het merk uit te laten groeien tot een begrip in de wereld van menswear. Wat begon als het uitzetten van online advertenties is uitgegroeid tot een duurzame samenwerking op verschillende onderdelen.

Hoe wij te werk zijn gegaan

  1. B2C en content strategie opgesteld
  2. Content creatie voor campagnes en day-to-day social media publicaties
  3. E-mailmarketing en automations geïmplementeerd
  4. Uitvoering en optimalisatie van advertentiecampagnes op social media
  5. Design en realisatie van de nieuwe webshop gericht op het verhogen van het conversiepercentage


Wat vind Jos de eigenaar van KOLL3KT van de samenwerking?

“Ons bedrijf verkoopt B2B, maar heeft moeite met online marketing en de daaruit volgende B2C verkoop. Eenmaal in contact met Exito agency wisten zij ons haarfijn uit te leggen waar de uitdagingen zitten, hoe aan te pakken en dit te om te zetten in winstgevend model. We zijn nu een half jaar met Exito onderweg en de eerste resultaten zien er veel belovend uit. Wat Exito onderscheid is de betrokkenheid, betrouwbaarheid, inzicht en daadkracht. Wij zijn erg blij met Exito als onze Online Marketing Partner!”

KOLL3KT's website optimaliseren voor hogere conversies

Na een grondige data-analyse ontdekten we dat de oorspronkelijke website van KOLL3KT niet voldoende geoptimaliseerd was voor het genereren van conversies. Als marketingprofessional begrijpen we dat het optimaliseren van een website van cruciaal belang is om de bezoekers om te zetten in betalende klanten en zo de omzet te verhogen. Daarom hebben we besloten om een nieuw websiteconcept te ontwikkelen dat de behoeften van KOLL3KT beter zou kunnen vervullen.

Na de goedkeuring van KOLL3KT hebben we in slechts twee weken tijd een volledig nieuwe webshop opgezet, met een aangepast design en een intuïtief CMS. Dit maakt het voor de opdrachtgever eenvoudig om zelf wijzigingen aan te brengen, waardoor ze meer controle hebben over hun online aanwezigheid.


Een indrukwekkende toename van 450% in conversies

Dankzij de lancering van de nieuwe webshop zagen we een verbluffende toename van 450% in conversies. Dit zorgde voor een stabiele basis voor KOLL3KT om verder te groeien en hun marktaandeel te vergroten. Dit project illustreert perfect hoe technologie en creativiteit samenkomen om een effectieve oplossing te bieden die aansluit bij de behoeften van onze klanten.

Diensten die wij hebben geleverd

— Marketingstrategie

— Contentcreatie (foto/film)

— Muziekproductie

— Webdevelopment

— Uitvoer en optimalisatie paid advertising

— E-mailmarketing

— Social media beheer

— Copywriting

Ben jij ook geïnteresseerd in het uitbesteden van de marketing van jouw bedrijf of zoek je een sparringpartner? Neem dan contact op met Lisette op lisette@exito-agency.nl. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw online groeiambities!

Want to start a project?

Impact maken?