Oubaha Beheer

6

/6

Schaalbaar groeien met ticketsales

Oubaha Beheer is een ambitieus bedrijf met meer dan 25 horecazaken en organiseert jaarlijks meerdere festivals waar tienduizenden bezoekers op afkomen. Het bedrijf wilde graag doorgroeien en nog betere belevingen bieden aan hun bezoekers. Wij als marketing agency hebben Oubaha Beheer geholpen bij het realiseren van deze groei door het inzetten van social media advertentiecampagnes. In samenwerking met Eventix konden we het gehele proces 100% meetbaar maken om zo de ROI van de campagne te meten.

Hoe wij te werk zijn gegaan

We hebben samengewerkt met Oubaha Beheer om een marketingstrategie op te stellen die bij hun doelstellingen past. Vervolgens hebben we content guidelines opgesteld voor het design team binnen Oubaha en uitgebreide A/B-tests uitgevoerd om te achterhalen welke content converteert. Door deze tests konden we de online advertentiecampagnes opschalen en optimaliseren om zo het beste resultaat te behalen.

Aftermovie is gemaakt door: FD productions

Diensten die wij hebben geleverd

— Marketingstrategie

— Uitvoer en optimalisatie paid advertising

— Copywriting

Festivals waar wij aan hebben bijgedragen: Molenstraat evenementen, Koningsplein evenementen, Kingsize Festival en Drie Gezusters Festival.

Dankzij de inzet van social media advertentiecampagnes heeft Oubaha Beheer hun doelstellingen kunnen behalen en hebben ze een groter publiek kunnen bereiken. Wil jij ook groeien met je bedrijf en ben je geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op met Lisette op lisette@exito-agency.nl.


Want to start a project?

Impact maken?