Suurland Outdoor

4

/6

Offline naar online: Een complete digitale transformatie

Suurland Outdoor, een organisatie die informatieborden op toegangswegen voor gemeentes faciliteert en lokale ondernemers de mogelijkheid biedt om op deze borden te adverteren, stond voor een grote uitdaging tijdens de COVID-19 pandemie. Hun sales vond compleet offline plaats en het was noodzakelijk om te switchen naar een digitaal sales proces en de marketing te verplaatsen naar online kanalen. Suurland Outdoor besloot dit gelijk goed aan te pakken om zo het bedrijf klaar te stomen voor een duurzame toekomst.

Exito Agency heeft Suurland Outdoor geholpen met deze digitale transformatie door een omnichannel strategie op te stellen. Vervolgens werd er een nieuwe huisstijl ontwikkeld en een nieuwe website ontworpen en gerealiseerd. Ook werd er contentcreatie gedaan, waarbij er fotomateriaal van de borden werd gemaakt en mini documentaires werden gemaakt van de klanten van Suurland Outdoor. Daarnaast werden er landingspagina's gemaakt met mock-ups per gemeente waar Suurland Outdoor actief is.

Digitaal afspraken verzamelen voor de accountmanagers

Om de sales te ondersteunen werden er sales automations aangebracht in de klantreis en werden er digitaal afspraken verzameld voor de accountmanagers. Door slimme targeting via advertenties op social media werden lokale ondernemers benaderd met campagnes en konden zij eenvoudig hun gegevens achterlaten via een online inplansysteem om zo direct in contact te komen met een account manager. Alles was online meetbaar en er kon precies de acquisitiekosten berekend worden, waardoor het volume opgeschaald kon worden. De advertenties brachten een ROI (return of investment) van 400% op voor Suurland Outdoor en de website visits steeg met 846%.

Diensten die wij hebben geleverd

— Marketingstrategie

— Ontwikkeling nieuwe huisstijl

— We development

— CRM implementatie

— Contentcreatie (foto/film)

— Uitvoer & optimalisatie paid advertising

Suurland Outdoor is erg tevreden met de samenwerking met Exito Agency en de behaalde resultaten. Door de digitale transformatie is het bedrijf klaar voor een duurzame toekomst en kan het online kanalen inzetten om hun sales te ondersteunen.

Ben jij ook geïnteresseerd in het uitbesteden van de marketing van jouw bedrijf of zoek je een sparringpartner? Neem dan contact op met Lisette op lisette@exito-agency.nl.

Want to start a project?

Impact maken?