Tweede Kamer

2

/6

7.000.000 mensen bereikt met onze campagne.

Exito Agency werd benaderd door een landelijke politieke partij om een campagne te voeren tijdens de COVID-19 pandemie. Vanwege de restricties was het niet mogelijk om een offline campagne te voeren. Alles moest online gebeuren. Exito Agency ging daarom samen met de politieke partij aan de slag om een online campagne strategie op te stellen.

Het strategisch team van Exito Agency beschikt over de nodige kennis over politieke kwesties en verhoudingen. Door middel van gedegen A/B testen en data-analyse, konden zij inzicht krijgen in de effectiviteit van de online advertentiecampagnes en deze vervolgens opschalen om de missie van de politieke partij zo goed mogelijk over te brengen aan de doelgroep.

Exito Agency heeft tijdens deze campagne een enorme dosis aan content geproduceerd, zoals foto's, video's en design. Dit heeft ervoor gezorgd dat de campagne goed presteerde en de partij in kwestie steeg in het aantal zetels.

Het team van Exito Agency heeft tijdens deze campagne de volgende stappen ondernomen:

Hoe wij te werk zijn gegaan

  1. Samen met het communicatieteam van de politieke partij werd een campagnestrategie opgesteld.
  2. Er werd content gecreëerd in de vorm van foto's, video's en design.
  3. Online advertentiecampagnes werden uitgevoerd en geoptimaliseerd op basis van duidelijke KPI's.
  4. Er werd data-analyse toegepast om communicatie-inzichten te leveren aan de politieke partij over hun doelgroep.

Diensten die wij leveren

— Strategie

— Contentcreatie (film/fotografie)

— Uitvoer en optimalisatie paid advertising

— Copywriting

Exito Agency biedt verschillende diensten aan, zoals strategie, contentcreatie (film/fotografie), uitvoer en optimalisatie van paid advertising en copywriting.

Ben jij ook geïnteresseerd in het laten groeien van jouw organisatie? Neem dan contact op met Lisette op lisette@exito-agency.nl en ontdek hoe Exito Agency jou kan helpen bij het opstellen van een succesvolle campagne.

Want to start a project?

Impact maken?